Fundraising (FR)Departamentul de Fundraising (FR) se ocupa, in principiu, cu gestionarea bugetului si fondurilor de care o organizatie dispune.

Acest departament reprezinta stalpul de rezistenta al unei organizatii si asigura din punct de vedere financiar buna functionalitate a acestuia. O responsabilitate importanta a departamentului de Fundraising este de a procura resursele financiare din surse externe, ceea ce este o necesitate permanenta pentru o organizatie non-profit.

De asemea, FR-ul se ocupa si cu planificarea si organizarea strategiilor (tehnicilor) care urmeaza a fi aplicate, astfel organizatia este pregatita sa infrunte orice situatie neprevazuta care poate aparea pe parcursul implementarii si desfasurarii proiectelor.

O alta responsabilitate a departamentului FR il constituie responsabilitatea de a scrie proiecte si de a obtine finantarile necesare desfasurarii acestora (proiecte la nivel national si regional, asigurarea fondurilor necesare pentru cazarea participantilor si mesele oferite acestora, cheltuielile alocate materialelor necesare: coli,pixuri,flipchart etc)CONTACT

Str. Traian Lalescu, nr. 2A, Facultatea de Construcții, etaj 3, sala 305, Timișoara, Timiș, România, 300223
- vezi în google maps
Mail Contact Facebook Instagram

ParteneriCopyright © 2019 - Organizația Studențească "Traian Lalescu". Toate drepturile rezervate.
Website creat și dezvoltat cu
de către Robert Gabor.