PR și ImagineDepartamentul PR și IMAGINE este unul foarte important într-o organizatie deoarece acest departament mentine o imagine cât mai bună a organizației. Într-o foarte mare măsură, acest departament este partea creativă a unei organizații.

Partea de PR este partea puțin mai serioasă a acestui departament. Ei sunt cei care îți transpun ideile prin cuvinte și texte care mai de care mai creative. Ei se ocupă cu promovarea evenimentelor și a proiectelor, scrie conținutul pentru mape de prezentare, diplome, articole. Tot partea de PR se ocupă cu administrarea rețelelor de socializare (Facebook,Instagram, etc.)

Partea de IMAGINE este partea puțin mai veselă a acestul departament. Ei sunt cei care iși transpun ideile prin imagini viu colorate. Partea de IMAGINE se ocupă în principal de partea grafică a organizației. Ei se ocupă design-ul pentru diplome, mape de prezentare, afișe, cover-uri, badge-uri și stikere.

Aceste două părți ale departamentului lucrează foarte bine împreună, iar membrii acestui departament se ajută și se susțin indiferent de situație, iar pentru acest departament detaliile mici fac diferența.
Notice: Undefined variable: characters in /home2/ostlro1/public_html/pagini/prsiimagine.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/ostlro1/public_html/pagini/prsiimagine.php on line 68
head1 head2 head3 head4 head5 head6
CONTACT

Str. Traian Lalescu, nr. 2A, Facultatea de Construcții, etaj 3, sala 305, Timișoara, Timiș, România, 300223
- vezi în google maps
Mail Contact Facebook Instagram

ParteneriCopyright © 2019 - Organizația Studențească "Traian Lalescu". Toate drepturile rezervate.
Website creat și dezvoltat cu
de către Robert Gabor.