Sari la conținut

Instrucțiuni utilizare aplicație student.upt.ro

Informații generale

Începând de ieri aplicația student.upt.ro este disponibilă și pe pagina web a UPT la secțiunea  „Studenți„(Contracte de studii – Plată taxe studii). 

Aceasta permite studenților să contracteze și să semneze lista disciplinelor ce urmeză să le efectueze în anul 2020-2021 (numită Anexa la contractul de studii), și ulterior, să plătească online taxele de studii.

Atașat mai jos la documente vor fi: 

  • Ghidul de utilizare a aplicației  (Ghid_studenti.pdf)
  • Etapele de parcurs și calendarul de realizare al acestora  (EtapeContractare.pdf)

 

Deoarece conectarea în aplicație se face pe baza adresei de e-mail instituțională, am atașat și:

  • Instrucțiunile de resetare a parolei pentru acest cont  (Instructiuni-resetare-parola-cont-UPT.pdf)
  • Lista persoanelor pe facultăți care pot ajuta studenții în cazul în care operația de resetare de la pasul anterior nu s-a putut realiza.  (Drept_resetare_parola_studenti_2020.xlsx) 

 

Dacă se sesizează o problemă la contract, aceasta se direcționează către secretariatul facultății studentului.

NOUTATI

Dragi studenti, 

  

din cauza unor probleme intampinate in ultimele zile, aplicatia student.upt.ro a fost oprita, pentru cateva ore, in cursul zilei de ieri. Acum aceste probleme s-au rezolvat si, incepand de aseara, aplicatia este functionala. Pentru a compensa perioada in care aplicatia a fost intrerupta, calendarul de contractare, comunicat initial, se decaleaza cu cateva zile, astfel:

 

Pentru scenariul 1 si 2:

– etapa 1: vizualizarea listei cu disciplinele de contractat se va face pana in data de 4 noiembrie 2020;

– etapa 2: formatul pdf al contractului de studii (pentru anul I) si al anexei vor fi disponibile incepand cu data de 30 octombrie 2020. Descărcarea documentelor și reîncărcarea după semnare olografă se va face pana in data de 8 noiembrie 2020.

 

Pentru scenariul 3

– etapa 1: selectarea disciplinelor restante pentru studentii care doresc sa contracteze o parte din acestea și validarea anexei la contractul de studii se va face pana in data de 4 noiembrie 2020;

– etapa 2: verificarea anexei de către secretariatul facultății, contactarea studenților pentru clarificări, aprobarea noului format de anexă se va face pana in data de 9 noiembrie 2020;

– etapa 3: actualizarea de către secretariate a anexelor modificate se va face pana in data de 10 noiembrie 2020;

– etapa 4: formatul pdf al contractului de studii (pentru anul I) si al anexei vor fi disponibile incepand cu data de 11 noiembrie 2020. Descărcarea documentelor și reîncărcarea după semnare olografă se va face pana in data de 15 noiembrie 2020.

Documente oficiale

Distribuie articolul!