Sari la conținut

Informații privind cazarea în căminele UPT

Desfășurare activităților didactice în format mixt

În perioada 06.12.2021-14.01.2022 aferentă semestrului I al anului universitar 2021-2022, facultățile UPT vor desfășura activitățile didactice în format mixt, conform Hotărârii a Consiliului de Administrație al Universității Politehnica Timișoara.

Ca excepție pentru anul I licență, activitățile de curs se recomandă a se desfășura în regim online.

De comun acord cu studenții, cadrele didactice pot programa întâlniri față în față și la ciclul de master, cu respectarea regurilor în vigoare.

În ceea ce privește evaluările distribuite, pot fi programate prezentări de tip față în față doar la o disciplină pe an și program de studiu, în această perioadă.

Nu ești încă cazat în cămin?

Avem noi informații privind modul de a solicita în acest moment un loc de cazare în căminele UPT.

Cum procedăm pentru a solicita un loc de cazare?

Studenții UPT, care doresc să se cazeze în căminele universității (care nu sunt încă cazați pentru anul universitar 2021/2022), vor trimite o cerere completată (model atașat) la adresa de e-mail maria.palfalvi@upt.ro .

Când primim răspunsul?

Răspunsul cu privire la căminul în care veți fi repartizați va fi transmis prin e-mail, începând cu data de 2 decembrie 2021.

 

Se menționează faptul că de această data nu se mai pot ține cont de opțiunile și mediile studenților, repartizarea făcându-se în funcție de disponibilitatea locurilor de cazare. 

Documente oficiale

Distribuie articolul!