Elisabeta Daiana ROȘU

Președinte

daiana

Bună!

Numele meu este Daiana Roșu, am 21 de ani și sunt studentă la Facultatea de Construcții, secția Inginerie Civilă, specializarea CCIA.

Sunt o persoană ambițioasă, hotărâtă, ador să mă implic în activitățile organizației și îmi place să ajut ori de câte ori este nevoie.

Fac parte din OSTL din martie 2019, iar încă de atunci voluntariatul are o însemnătate aparte pentru mine. M-am implicat în majoritatea proiectelor și după acești ani plini de activități, am ajuns să ocup funcția de Președinte al organizației, tocmai pentru că îmi dorecs să aplic tot ce am învățat până acum și să ajut cu tot ce pot la îndeplinirea scopului nostru, reprezentarea studențească.

OSTL înseamnă pentru mine mai mult decât posibilitatea de a face voluntariat. Înseamnă dedicare, perseverență, muncă, înseamnă prietenii care au devenit familie și decizia pe care nu o voi regreta niciodată.

Alexandru-Bogdan PICAN

Vicepreședinte Relații Externe

206679886_1217573592033791_3769479614821333681_n

Hi hi!

Numele meu este Pican Bogdan-Alexandru, am 22 de ani și sunt student la Facultatea de Construcții, secția Inginerie Civilă.

Sunt membru OSTL de aproximativ 3 ani, din Octombrie 2018, timp în care am format relații nemaipomenite atât cu membrii familiei noastre, cât și cu voluntarii organizațiilor membre ANOSR. În același timp am făcut rost, din diferite evenimente la care am participat, de informații care consider că vor fi folositoare atât pentru mine cât și pentru cei ce vor apela la ajutorul micii noastre familii.

Cele mai importante detalii despre mine ar fi că îmi place să fiu de ajutor, să particip la evenimente unde pot întâlni persoane noi de la care pot învăța ceva, dar îmi place să mă și distrez cât încă sunt student, deci cât se poate, call me.

Pentru mine OSTL este la propriu o a doua casă plină de momente bune și amintiri frumoase care m-a ajutat să mă simt bine în orice moment, dar care m-a și ajutat să mă dezvolt pe mai multe planuri.

Dacă vezi mesajul ăsta și nu faci parte din familia noastră, te așteptăm măcar la un weekend cu noi și nu o să regreți ^^.

Radu-Andrei MARIAN

Vicepreședinte Relații Interne

167352670_375210293503510_7138052221182888995_n

Salut!

 Numele meu este Marian Radu-Andrei, am 21 de ani, sunt student în cadrul Facultății de Construcții, anul II, secția Inginerie Civilă și fac parte din Organizația Studențească „Traian Lalescu” din noiembrie 2019.

În primele mele săptămâni de voluntar, am activat în cadrul departamentului de Resurse Umane, lucru care mi-a stimulat imaginația și mi-a pus la încercare aptitudinile. Odată cu începerea pandemiei am început să îmi dedic tot mai mult timp voluntariatului, și să mă implic în tot mai multe proiecte și campanii marca OSTL.

Toate acestea, consider eu, m-au pregătit pentru funcția de Vicepreședinte Relații Interne, și de responsabilitățile care vin cu aceasta.

Cât despre mine, pot spune că sunt o persoană amabilă, prietenoasă, pozitivă în mare parte, care apreciază foarte mult respectul și onestitatea, și care încearcă să ajute ori de câte ori se ivește ocazia.

Din punctul meu de vedere, OSTL nu este doar o organizație, ci, este o a doua familie, pe care te poți baza ori de câte ori ai nevoie, și în care am format prietenii pe viață.

Hello!
Mă numesc Pop Darian, am 21 de ani și sunt student în cadrul Facultății de Construcții din Timișoara, în anul 2, secția Inginerie Civilă.

M-am înscris în OSTL în martie 2020, iar la începutul aventurii mele în organizație eram un simplu membru al departamentului de PR și Imagine, ulterior preluând departamentul ca și Coordonator din noiembrie 2020 până în iunie 2021.

Cât despre mine, sunt o persoană prietenoasă, gata să ajute și să ofere un sfat unde îi stă în puteri și în competențe. Îmi place să mă implic în orice activitate din care pot învăța ceva, iar, pe lângă toate acestea, voluntariatul mă face să mă simt ca în al nouălea cer când sunt înconjurat de persoane care lucrează cu aceeași devotament.

OSTL m-a ajutat să cunosc oameni noi, oameni care m-au învățat ce înseamnă cu adevărat reprezentarea studențească.

Post VACANT

Coordonator PR & Imagine

Cătălin Iasmin Daniel GAGICA

Coordonator Resurse Umane

Hi!                                                                                                                                            Mă numesc Gagica Cătălin Iasmin Daniel și sunt student la Facultatea de Construcții, anul 2, secția Inginerie Civilă.

Sunt o persoană deschisă, dornică de aventură, căruia îi place să se implice în diferite proiecte.

Fac parte din OSTL din noiembrie 2019 iar în momentul de față sunt coordonatorul departamentului HR. În acest timp am învățat multe lucruri noi care m-au format ca și persoană și mi-au făcut viața de student mai frumoasă.

Acest colectiv a ajuns să fie a doua familie pentru mine. Alături de mine sunt atâtea persoane minunate mereu dornice de a ajuta.

OSTL m-a ajutat să mă dezvolt atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, cunoscând multe persoane minunate cu care împart aceleași viziuni.

Gabriela Denisa RĂNESCU

Coordonator Financiar

11111

Hey!

Mă numesc Ranescu Gabriela Denisa, am 21 de ani și sunt studentă la Facultatea de Construcții, secția Geodezie – MTC.

Sunt membră în OSTL începând cu luna Martie 2020 și în prezent ocup funcția de Coordonator FR.

Cât despre mine, sunt o persoană asumată, înțelegatoare și eficientă.

Post VACANT

Coordonator Social-Educațional

Ionuț-Robert GABOR

Cenzor

Salutare!

Numele meu este Robert Gabor, am 21 de ani și sunt student în anul III, secția Ingineria Instalațiilor, din cadrul Facultății de Construcții din Timișoara.

Sunt membru al Organizației Studențești „Traian Lalescu” din anul I, mai exact din 1 martie 2019, iar de atunci și până în prezent am evoluat treptat de la membru anului, la Coordonator al Departamentului de PR și Imagine, Președinte și în final Cenzor al Organzației.

Rolul meu este acela de a supraveghea activitatea OSTL și de a veni cu recomandări, sfaturi, sugestii și absolut tot ce este nevoie pentru ca organizația să-și continue bunul mers, dar cel mai important să învețe din greșeli și să evolueze odată cu acestea.

Îmi place să fiu extrem de implicat în toate proiectele sau campaniile OSTL, fiind mereu acolo când e nevoie de cineva.

Pentru mine, Organizația Studențească „Traian Lalescu” a reprezentat și reprezintă mai mult decât o șansă de a face voluntariat.

OSTL a devenit o familie, un loc în care mă regăsesc mereu, în care prefer să-mi petrec timpul liber și în care mi-am găsit prieteni pe viață.