Elisabeta Daiana ROȘU

Președinte

daiana

Bună!

Numele meu este Daiana Roșu, am 21 de ani și sunt studentă la Facultatea de Construcții, secția Inginerie Civilă, specializarea CCIA.

Fac parte din OSTL din martie 2019, iar din martie 2021 ocup postul de Președinte al organizației. Consider că de-a lungul timpului am reușit să asimilez o serie de informații care îmi sunt de mare ajutor în îndeplinirea scopului nostru: reprezentarea studențească.

Sunt o persoană ambițioasă, hotărâtă, ador să mă implic în activitățile organizației și îmi place să ajut ori de câte ori este nevoie.

OSTL înseamnă pentru mine mai mult decât posibilitatea de a face voluntariat. Înseamnă dedicare, perseverență, muncă, înseamnă prietenii care au devenit familie.

Consantin DOBRESCU

Vicepreședinte Relații Externe Interimar

Numele meu e Constantin Dobrescu, am 21 de ani, sunt student la Facultatea de Construcții ,secția Ingineria Instalațiilor anul 3.

În prezent ocup funcția de Vicepreședinte Relații Externe interimar, sunt membru al organizației înca din anul 1, când activam pe departamentul de HR.

Sunt o persoană sociabilă , înțelegătoare și flexibilă.
Experiența în OSTL m-a ajutat în dezvoltarea pe mai multe planuri .

Radu-Andrei MARIAN

Vicepreședinte Relații Interne Interimar

167352670_375210293503510_7138052221182888995_n

Salut!

Numele meu este Marian Radu-Andrei, am 20 de ani, sunt student în cadrul Facultății de Construcții, anul II, secția Inginerie Civilă și fac parte din „Organizația Studențească Traian Lalescu” din noiembrie 2019.

În primele mele săptămâni de activitate în cadrul departamentului de Resurse Umane, unde am fost repartizat ca simplu membru, nu eram convins că mă potrivesc în OSTL. Cu timpul, am început să mă deschid mai mult și să formez noi prietenii cu membrii de pe departamentul din care făceam parte, și nu numai, dar pot spune cu sinceritate că implicarea mea in activitățile ligii a început odată cu pandemia. Cu trecerea timpului, din cele „două luni” de stat acasă, iată că a trecut mai bine de un an, pe parcursul căruia am avut parte de multe suișuri și coborâșuri care, consider eu, m-au format ca persoană, și m-au îndemnat chiar să mă gândesc să aplic pentru unul din posturile Biroului de Conducere.
Sunt profund recunoscător actualului BC că au încredere în mine să ocup această funcție, sper să nu îi dezamăgesc, nici pe ei, dar nici pe ceilalți membrii ai organizației, iar la următoarea ocazie sper că voi reuși să ocup funcția, și nu doar ca interimar!

Cât despre mine, pot spune că sunt o persoană amabilă, prietenoasă, pozitivă în mare parte, care apreciază foarte mult respectul și onestitatea, și care încearcă să ajute ori de câte ori se ivește ocazia. Niciodată nu am ezitat să îmi ajut coordonatorul de departament, sau chiar să mă implic în task-uri care nu țineau neapărat de HR, ceea ce m-a ajutat să învăț mai multe și despre restul departamentelor.

Pentru mine, OSTL-ul nu înseamnă doar oportunitatea de a face voluntariat, sau reprezentare, ci cu timpul a devenit o a doua familie, pe care te poți baza ori de câte ori dai de greu!

Sorin BUCȘĂ

Secretar General

Salut!                                                                                                                                          Mă numesc Sorin Bucșă. Sunt student în anul II la Facultatea de Construcții, secția Inginerie Civilă – engleză.

În prezent sunt Secretar General al organizației. Am ales această funcție pentru a reprezenta atât organizația, cât și studenții din Facultatea de Construcții.

Sunt o persoană comunicativă și încrezătoare. Sunt deschis provocărilor noi și diferitelor opinii. 

Darian POP

Coordonator PR & Imagine

Hello!
Mă numesc Pop Darian, am 20 de ani și sunt student în cadrul Facultății de Construcții din Timișoara, în anul 2, secția Inginerie Civilă.

M-am înscris în OSTL în martie 2020, iar la începutul aventurii mele în organizație eram un simplu membru al departamentului de PR și Imagine, ulterior fiindu-mi încredințată responsabilitatea de a mă ocupa de partea grafică a departamentului până la alegerea unui nou coordonator. La începutul acestui așa-numit interimat nu m-am așteptam niciodată că acel coordinator voi fi chiar eu, până când, în data de 27 noiembrie am fost acceptat pe funcție de către Adunarea Generală.                                        Din momentul acela parcă timpul zboară pur și simplu, proiectele trec și vin, iar și iar, lucrul acesta motivându-mă să continui.

Cât despre mine, sunt o persoană prietenoasă, gata să ajute și să ofere un sfat unde îi stă în puteri și în competențe.                                                                                Îmi place să mă implic în orice activitate din care pot învăța orice lucru, fie el cât de mic, iar , pe lângă toate acestea, voluntariatul mă face să mă simt ca în al nouălea cer când sunt înconjurat de persoane care lucrează cu aceeași dăruire.

OSTL m-a ajutat să cunosc oameni noi, oameni care m-au învățat ce înseamnă cu adevărat reprezentarea studențească.

Cătălin Iasmin Daniel GAGICA

Coordonator Resurse Umane

Hi!                                                                                                                                            Mă numesc Gagica Cătălin Iasmin Daniel și sunt student la Facultatea de Construcții, anul 2, secția Inginerie Civilă.

Fac parte din OSTL din noiembrie 2019 iar în momentul de față sunt coordonatorul departamentului HR. În acest timp am învățat multe lucruri noi care m-au format ca și persoană și mi-au făcut viața de student mai frumoasă.

Sunt o persoană deschisă, dornică de aventură, căruia îi place să se implice în diferite proiecte.

Liga m-a ajutat să mă dezvolt atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, cunoscând multe persoane minunate cu care împart aceleași viziuni.

Gabriela Denisa RANESCU

Coordonator Financiar

11111

Bună!

Mă numesc Ranescu Gabriela Denisa , am 20 de ani și sunt studentă la Facultatea de Construcții , secția Geodezie – MTC.

Fac parte din OSTL din Martie 2020 iar de curând am devenit coordonator pe departamentul Financiar.

Sunt o persoană asumată, înțelegatoare iar comunicarea e punctul meu forte.

Mihai Bogdan HUDAC

Coordonator Social-Educațional Interimar

Bună!

Mă numesc Mihai Hudac și sunt student în anul 1 la Facultatea de Construcții, specializarea Inginerie Civilă – limba germană.

Drumul meu în OSTL a început în luna octombrie a anului 2020, iar din data de 16 martie 2021 ocup funcția de coordonator interimar al departamentului Social-Educațional. Deși am puțină experiență în organizație, consider că pot atinge scopul organizației, anume reprezentarea studențească.

Mă consider o persoană dornică de a munci, atentă și puternică. Sunt pregătit să aduc o mână de ajutor oricui de câte ori mi se cere acest lucru.

OSTL reprezintă o a doua familie pentru mine, o familie pentru care îmi dedic o bună parte din timpul liber și pentru care sunt dispus să fac orice este nevoie.     

Prin OSTL am descoperit cu adevărat voluntariatul și reprezentarea studențească, descoperiri pe care îmi doresc să le facă și alte persoane dornice să se implice în organizație.

Darius Iulius PAUȘENIUC

Cenzor

Salut!

Mă numesc Paușeniuc Darius Iulius, am 24 de ani și sunt student în anul 3 secția CFDP, membru al organizației din anul întâi de facultate și am ocupat în trecut funcția de Secretar General.

Motivul pentru care sunt membru este atât pentru a reprezenta studenții cât și de a mă dezvolta personal în compania unor oameni care au același scop ca și mine.

Ionuț-Robert GABOR

Cenzor Interimar

Salutare!

Numele meu este Robert Gabor, am 21 de ani și sunt student în anul III, secția Ingineria Instalațiilor, din cadrul Facultății de Construcții din Timișoara.

Sunt membru OSTL din 1 martie 2019, iar de atunci și până în prezent am evoluat de la membru anului, la Coordonator al Departamentului de PR și Imagine și în final Președintele Organizației. În prezent ocup funcția de Cenzor Interimar, rolul meu fiind de a veghea din umbră activitatea Biroului de Conducere OSTL și de a veni cu recomandări.

Organizația Studențească „Traian Lalescu” reprezintă pentru mine mai mult decât o șansă de a învăța sau de a face voluntariat, OSTL a devenit o familie, un loc în care mă regăsesc mereu, în care prefer să-mi petrec timpul liber și în care mi-am găsit prieteni pe viață.

Sunt o persoană perserverentă,hotărâtă și perfecționistă. Îmi place să fiu extrem de implicat în toate proiectele sau campaniile OSTL, fiind mereu acolo când e nevoie de cineva.