Sari la conținut

Elisabeta-Daiana ROȘU

Președinte

daiana

Bună!

Numele meu este Daiana Roșu, am 22 de ani și sunt studentă la Facultatea de Construcții, secția Inginerie Civilă, specializarea CCIA.

Sunt o persoană ambițioasă, hotărâtă, ador să mă implic în activitățile organizației și îmi place să ajut ori de câte ori este nevoie.

Fac parte din OSTL din martie 2019, iar încă de atunci voluntariatul are o însemnătate aparte pentru mine. M-am implicat în majoritatea proiectelor și după acești ani plini de activități, am ajuns să ocup funcția de Președinte al organizației, tocmai pentru că îmi dorecs să aplic tot ce am învățat până acum și să ajut cu tot ce pot la îndeplinirea scopului nostru, reprezentarea studențească.

OSTL înseamnă pentru mine mai mult decât posibilitatea de a face voluntariat. Înseamnă dedicare, perseverență, muncă, înseamnă prietenii care au devenit familie și decizia pe care nu o voi regreta niciodată.

David BIC

Vicepreședinte Relații Externe Interimar

74284263_2110504102384974_7096935717175033856_n

Cătălin-Iasmin-Daniel GAGICA

Vicepreședinte Relații Interne

Poza Alegeri

Hello!

Mă numesc Gagica Cătălin Iasmin Daniel și sunt student la Facultatea de Construcții, anul 3, secția Inginerie Civilă.

Sunt o persoană deschisă, dornică de aventură, căruia îi place să se implice în diferite proiecte.

Fac parte din OSTL din noiembrie 2019, iar în momentul de față sunt Vicepreședintele Relațiilor Interne.

În acest timp am învățat multe lucruri noi care m-au format ca și persoană și mi-au făcut viața de student mai frumoasă.  Organizația m-a ajutat să mă dezvolt atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, cunoscând multe persoane devotate cu care împart aceleași viziuni.

OSTL a ajuns să fie a doua familie pentru mine. Alături de mine sunt atâtea persoane minunate, zâmbitoare și dornice mereu de a ajuta.

Marius Paul HITICAȘ

Secretar General

poza Hiticas

Încântat!

Numele meu este Hiticaș Marius-Paul, am 21 de ani și sunt student la Facultatea de Construcții, secția Inginerie Civilă, specializarea CCIA.

Punctualitatea, seriozitatea și corectitudinea sunt lucrurile după care mă ghidez.

În OSTL sunt din 2021, acest imbold de a urma calea voluntariatului mi l-au oferit și prezentat studenții care, cu dăruință și implicare, m-au determinat sa încep acest nou capitol în viața mea.

Actualmente, în cadrul OSTL, dețin funcția de Secretar General Interimar.

Ce înseamnă pentru mine OSTL, simplu.

OSTL este un loc în care poți să-ți spui ideile fără rușine.
Totodată este un loc unde toată lumea își face treaba pentru a atinge cel mai important obiectiv, acela fiind reprezentarea studențească.

Cătălin-Andrei GOVOREANU

Coordonator Financiar Interimar

36539673_1875351009193607_1296623765936930816_n

Hello!
Numele meu este Govoreanu Cătălin-Andrei, am 23 de ani și sunt student in anul IV, secția Ingineria Instalațiilor din cadrul Facultății de Construcții din Timișoara.

Sunt membru în OSTL începând din luna octombrie 2019 și ocup funcția de Vicepreședinte Relații Interne Interimar.

Cât despre mine, sunt o persoană comunicativă, dinamică, hotărâtă, sociabilă, care poate face faţă oricărei provocări și mereu interesat de o continuă dezvoltare personală.

Post VACANT

Coordonator Relații Publice & Imagine

Ionuț-Vlaicu GRIGOROȘCUŢĂ

Coordonator Resurse Umane

Noroc!

Numele meu este Ionuț Grigoroșcuță, am 21 de ani și sunt student în anul II la secția Inginerie Civilă a Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Sunt o fire calmă, responsabilă și deschisă.

Sunt membru al Organizației Studențești “Traian Lalescu” din primăvara anului 2021, 6 martie mai exact.

OSTL pentru mine a devenit ceva mai mult decât un simplu grup, ci o a doua familie; prin implicarea și dedicarea atât a mea cât și a celorlalți membri am ajuns să legăm prietenii și să ne creăm amintiri frumoase împreună.

Paula-Ramona LINA

Coordonator Social-Educațional

273637372_741074976875500_6183322857822251604_n

Hi!

Numele meu este Lina Paula, am 20 de ani și sunt studentă în anul II, la secția Inginerie Civilă în limba română, din cadrul Facultății de Construcții din Timișoara.

Am devenit membru OSTL din Octombrie 2020, iar după un an împlinit am devenit Coordonatorul departamentului Social-Educațional, unde voi continua să fac ce știu mai bine, pentru buna funcționare și dezvoltare a departamentului.

Ionuț-Robert GABOR

Cenzor

gabor

Salutare!

Numele meu este Robert Gabor, am 22 de ani și sunt student în anul IV, secția Ingineria Instalațiilor, din cadrul Facultății de Construcții din Timișoara.

Sunt membru al Organizației Studențești ”Traian Lalescu” din anul I, mai exact din 1 martie 2019, iar de atunci și până în prezent am evoluat treptat de la membru anului, la Coordonator al Departamentului de PR și Imagine, Președinte și în final Cenzor al Organizației.

Rolul meu este acela de a supraveghea activitatea OSTL și de a veni cu recomandări, sfaturi, sugestii și absolut tot ce este nevoie pentru ca organizația să-și continue bunul mers, dar cel mai important să învețe din greșeli și să evolueze odată cu acestea.

Îmi place să fiu extrem de implicat în toate proiectele sau campaniile OSTL, fiind mereu acolo când e nevoie de cineva.

Pentru mine, Organizația Studențească ”Traian Lalescu” a reprezentat și reprezintă mai mult decât o șansă de a face voluntariat.

OSTL a devenit o familie, un loc în care mă regăsesc mereu, în care prefer să-mi petrec timpul liber și în care mi-am găsit prieteni pe viață.