Sari la conținut

Cătălin Iasmin Daniel GAGICA

Președinte

cata
Hello!
Mă numesc Gagica Cătălin Iasmin Daniel și sunt student la Facultatea de Construcții, anul 3, secția Inginerie Civilă.
Sunt o persoană deschisă, dornică de aventură, căruia îi place să se implice în diferite proiecte.
Fac parte din OSTL din noiembrie 2019, iar în momentul de față ocup funcția de Președinte.
În acest timp am învățat multe lucruri noi care m-au format ca și persoană și mi-au făcut viața de student mai frumoasă. Organizația m-a ajutat să mă dezvolt atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, cunoscând multe persoane devotate cu care împart aceleași viziuni.
OSTL a ajuns să fie a doua familie pentru mine. Alături de mine sunt atâtea persoane minunate, zâmbitoare și dornice mereu de a ajuta.

David BÎC

Vicepreședinte Relații Externe

Default profile picture, avatar, photo placeholder. Vector illustration

Bună!

Numele meu este David Bîc, am 21 de ani și sunt student la Facultatea de Construcții, secția Inginerie Civilă în Limba Germană.

Sunt o persoană hotărâtă, ador să mă implic în activitățile organizației și îmi place să ajut ori de câte ori este nevoie. Am o istorie lungă de voluntariat, dar nimic nu se compară cu OSTL.

Fac parte din OSTL din octombrie 2020, iar încă de atunci m-am implicat în majoritatea activităților organizației și după acești ani plini de amintiri, am ajuns să ocup funcția de Vicepreședinte Relații Externe al organizației.

OSTL înseamnă pentru mine mai mult decât un simplu voluntariat. Înseamnă perseverență, muncă și prietenii care au devenit familie.

Markus-Georg WEISZ

Vicepreședinte Relații Interne

markus

Salutare!

Numele meu este Weisz Markus-Georg, am 20 de ani și sunt student în anul II, secția Inginerie Civilă în limba română, din cadrul Facultății de Construcții din Timișoara.

Sunt membru al Organizației Studențești ”Traian Lalescu” din primul semestru al anului trecut, activând pe departamentul de HR, iar în prezent ocup funcția de Vicepreședinte-Relații Interne .

Mă consider  foarte sociabil, ambițios și implicat. Îmi place să leg noi prietenii cu oamenii pe care îi cunosc și cred ca aceste calități m-au determinat să intru în familia OSTL.

OSTL reprezintă pentru mine un mediu în care învăț zi de zi cum să fiu mai responsabil, să apreciez și să țin cont de părerile celor din jurul meu și nu în ultimul rând cum să dezvolt munca în echipă.

Darian POP

Secretar General

dari

Salut!

Mă numesc Pop Darian, am 22 de ani și sunt student în cadrul Facultății de Construcții din Timișoara, în anul 4, secția Inginerie Civilă, specializarea Căi Ferate, Drumuri și Poduri.

La începutul aventurii mele în OSTL, aventură care a început în martie 2020 eram un simplu membru al departamentului de PR și imagine ulterior fiindu-mi încredințată responsabilitatea de a mă ocupa de partea grafică a departamentului până la alegerea unui nou coordonator.

În cele ce au urmat, am fost ales ca și coordonator al departamentului PR și Imagine în mandatul 2020-2021, urmând ca la Adunarea Generală din iunie 2021 să ocup postul de Secretar General pentru prima dată, iar din octombrie 2022 ocup iarăși postul de Secretar General.

Pe lângă toate aceastea mai sunt implicat pe plan local în reprezentarea studențească la nivel universitar, fiind în prezent membru în cadrul Senatului Universitar al UPT.
Pentru partea de reprezentare pe nivel național, am fost membru al Comisiei de Dezvoltare Organizațională al ANOSR în mandatul august 2021 – august 2022.

Reprezentarea studențească a fost și este o aventură pentru mine, nu regret nicio decizie pe care am făcut-o până acum, pentru că toate acestea m-au făcut să ajung ceea ce sunt astăzi.

Andreea-Antonia VONICA

Coordonator Financiar

voni

Hello!

Numele meu este Vonica Andreea-Antonia, am 19 ani și sunt studentă la Facultatea de Construcții, anul 2, secția Inginerie Civilă pe limba Germană.

Sunt o persoană comunicativă, ambițioasă și dornică să ajut oamenii din jurul meu.

Fac parte din OSTL din octombrie 2021 și ocup funcția de Coordonator al departamentului Financiar, departament de care mă asigur că funcționează și se dezvoltă așa cum ar trebui.

În acest timp am învățat cum să fiu o persoană mai responsabilă, multe lucruri despre organizație și proiectele acesteia, și cel mai important aspect: reprezentarea studențească.

OSTL înseamnă pentru mine responsabilitate, dedicare, siguranță, prietenii frumoase și amintiri de neuitat.

Radu Andrei MARIAN

Coordonator Relații Publice & Imagine

eu

Salutare!

Mă numesc Marian Radu-Andrei, am 22 de ani și sunt student la Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul UPT.

Mă consider o persoană perseverentă, prietenoasă, deschisă către experiențe noi și oameni noi. Încă din liceu, voluntariatul a fost o parte foarte importantă din experiența care m-a făcut omul care sunt astăzi.

Activitatea mea în cadrul OSTL începe din Octombrie 2019. Treptat, această ligă a devenit o a doua familie pentru mine. Am descoperit oameni noi, am legat prietenii care probabil vor dura mult timp de acum înainte, iar pe cele pe care le aveam deja, am reușit să le consolidez.

În prima perioadă ca membru, am activat pe departamentul de Resurse Umane, unde nu pot spune că mi-am găsit neapărat locul, deoarece întotdeauna am fost atras de această parte mai creativă, care îți pune imaginația la contribuție. La început nu am fost foarte implicat, însă treptat am ajuns să mă deschid și să particip activ la tot mai multe activități/proiecte ale organizației, până am ajuns să fiu Vicepreședinte Relații Interne pentru aproximativ 8 luni în anul 2021, în care pot spune că am dezvoltat o pasiune pentru crearea de materiale grafice, text și nu numai.

Experiența mea în ceea ce privește partea de PR și Imagine, pot spune că am dezvoltat-o foarte mult în acele 8 luni. Am realizat de la simple diplome aniversare, până la concepte întregi de grafică pentru proiectele și campaniile organizației.

Pentru mine, OSTL nu înseamnă doar o familie, ci și responsabilitate, compasiune și căldură!

Aleksandar SECULICI

Coordonator Resurse Umane

secu
Buna!
Numele meu este Seculici Aleksandar, am 22 de ani și sunt student la Universitatea Tibiscus Timișoara, facultatea de Drept și Administarție Publică.
Sunt o persoană sociabilă, deschisă, punctuală și cu simțul umorului. Hobby-urile mele sunt: fotbalul, dansul și pescuitul.
Sunt membru in OSTL din Noiembrie 2021 și ocup funcția de coordonator al departamentului de resurse umane.
OSTL pentru mine a devenit mai mult decât un grup, a devenit o familie.

Florian Tamás NEGRUȚ

Coordonator Social-Educațional

tomi
Salut!
Mă numesc Negruț Florian Tamás și sunt student în anul II la Facultatea de Construcții, la Ingineria Instalațiilor. Sunt o persoană deschisă, optimistă și îmi place mult să îi ajut pe ceilalți:) Fac parte din OSTL din martie 2022 și de atunci am simțit cum organizația și membri acesteia mă împing afară din zona mea de confort, spre a deveni o versiune mai bună a mea.

Bogdan-Alexandru PICAN

Cenzor

pican

Hello hello!

Numele meu este Pican Bogdan-Alexandru, am 23 de ani și studiez Ingineria Sanitară și Protecția Mediului în cadrul Universității Politehnica Timișoara, Facultatea de Construcții, în momentul de față fiind student în anul IV.

Povestea mea în OSTL a început să fie scrisă în luna octombrie a anului 2018, când am luat decizia de a mă alătura acestei organizații, care cu timpul s-a transformat dintr-o simplă modalitate de a-mi face viața de student mai frumoasă în a doua mea casă, o nouă familie, alături de care am muncit să fim cu toții unde suntem acum, dar ne-am și distrat și creat amintiri pe măsură.

Activitatea mea pornește pe departamentul de Resurse Umane, urmând ca în luna ianuarie a anului 2020 să ocup postul de Coordonator al departamentului Social, un an mai târziu ajungând Vicepreședintele Relații Externe al organizației, iar în trecutul apropiat am decis să candidez și am reușit să ocup și postul de Cenzor, funcție pe care o dețin în momentul de față.

Am o scurtă istorie și în exteriorul organizației, începând cu luna noiembrie a anului 2019, pentru 2 ani am ocupat un post de Student în Consiliul Facultății de Construcții, pe lângă aceasta, am activat pentru aproximativ 12 luni în Comisia pentru Dezvoltare Regională din cadrul Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România(ANOSR), acumulate pe parcursul a 2 mandate, iar în octombrie 2021 m-am alăturat Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) ca Expert Evaluator.

Cât despre mine și personalitatea mea, pot spune cu bucurie că sunt o persoană foarte zâmbitoare și serioasă, sociabilă și foarte dedicată, cu un simț al umorului dus poate prea către extrem uneori, dar pentru a compensa, dețin un simț de responsabilitate la fel de ridicat pentru toate activitățile în care mă implic și toate acțiunile pe care le fac.

Pot spune cu mândrie că persoana care sunt acum a fost creată prin experiențele oferite în ultimii 4 ani de către această organizație, această familie, pe care aș dori să o observe cât mai multe persoane care n-au făcut-o deja și să ni se alăture pentru o sumedenie de amintiri ce urmează să fie construite.