Biroul de conducere

Claudiu Sorin ȚĂRAN

Președinte

Imediat după admiterea la facultate și confirmarea locului, un amic, fost voluntar, m-a sfătuit ca atunci când începe anul universitar să mă înscriu in ligă căci o să mă ajute să mă integrez și sunt foarte multe distracții. În momentul în care ni s-a prezentat organizația nu știam nimic despre OSTL doar ca vreau să intru și eu. Am fost acceptat și după ceva timp am văzut ca nu sunt doar distracții, ci și responsabilități. După o perioadă îmi pierdusem motivația și la sfârșitul anului 2 mă gândeam să ies, însă s-a întâmplat ceva. A început noul an universitar și tot o dată au apărut noii recruți care mi-au redat motivația de la început, doar văzându-i cât de entuziaști și dornici sunt să facă treabă. După implicarea mea în acea perioada a început urcarea mea. 

Am fost propus ca Vicepreședinte Externe și datorită faptului că sunt o persoană ambițioasă și care vrea ca tot ceea ce face să iasă bine, am început să fac treabă. Tot ceea ce mi se dădea să fac, făceam și cu cât făceam mai multe încăpățânarea pe care o am cerea mai mult să ajung mai sus, dar nu mă gândeam niciodată că o să ajung în postura de a fi președinte, dar s-a întâmplat. Am muncit și am dovedit că pot face asta și că tot ceea ce fac, fac pentru OSTL, pentru ceea ce mi-a oferit. De la băiatul timid cu frica de a-și spune punctul de vedere, m-a dezvoltat și acum sunt mai sociabil, mi-a oferit încredere în mine, cunoștințe, prieteni noi și cel mai important mi-a oferit a doua familie, familia pe care o iubesc

Constantin DOBRESCU

Vicepreședinte Relații Externe

Salut!
Numele meu e Constantin Dobrescu, sunt student la Facultatea de Construcții și membru al organizației încă din anul 1, când activam pe departamentul de HR.
Sunt o persoana sociabilă, înțelegătoare și flexibilă .
Experiența în OSTL m-a ajutat în dezvoltarea pe mai multe planuri.

Elisabeta Daiana ROȘU

Vicepreședinte Relații Interne

Bună!
Numele meu este Daiana Roșu, am 20 de ani și sunt studentă la Facultatea de Construcții, secția Inginerie civilă.
Fac parte din OSTL din martie 2019, iar din ianuarie 2020 ocup postul de Vicepreședinte Relații Interne.
Consider că de-a lungul timpului am reușit să asimilez o serie de informații care îmi sunt de mare ajutor în îndeplinirea scopului nostru: reprezentarea studențească. Sunt o persoana ambițioasă, hotărâtă, ador să mă implic în activitățile organizației și îmi place să ajut ori de câte ori este nevoie. OSTL înseamnă pentru mine mai mult decât posibilitatea de a face voluntariat. Înseamnă dedicare, perseverență, muncă, înseamnă prietenii care au devenit familie.

Darius Iulius PAUȘENIUC

Secretar General

Student la Facultatea de Construcții din Timișoara, am 23 de ani și sunt din Burjuc.

Cât despre mine, persoană perseverentă, serios, harnic etc. Am lucrat în diferite domenii: transporturi, construcții, ospitalier și frizer part-time.

Experiența de-a lungul acestor activități m-au făcut o persoană cât de cât potrivită pentru funcția de Secretar General OSTL.

POST VACANT

Coordonator Financiar

Ionuț Robert GABOR

Coordonator PR & Imagine

Lipsa text

Floriana Iulia GAȘPAR

Coordonator Resurse Umane

Bună!

Mă numesc Gașpar Floriana-Iulia, am 20 ani și în prezent studiez Dreptul în cadrul Universității de Vest în Timișoara. Activez în cadrul organizație OSTL de un an, timp în care am avansat în funcția de coordonator Resurse Umane (HR). 

Sunt o persoană sociabilă, dedicată, ambițioasă și spontană, caracteristici dobândite în anii precedenți în diversele domenii cu care am interacționat. Consider că principala mea calitate este dedicarea, cu care fac orice lucru, ea recomandându-mă și în postul pe care activez.

Bogdan Alexandru PICAN

Coordonator Social-Educațional

Bună tuturor,
Numele meu este Bogdan și am început să fac voluntariat în această organizație pentru a-mi ocupa o parte din timp, pentru a mă dezvolta pe mine, pentru a învăța cât mai multe lucruri noi, dar și pentru a cunoaște cât mai multe persoane noi, eu ajungând în Timișoara și necunoscând pe nimeni în această facultate. Totul a început frumos, am cunoscut ușor persoane, oamenii erau cu toții drăguți unii cu alții și ne înțelegeam super. Acum, după aproape 2 ani, pot spune că în OSTL am găsit o a 2-a casă, un loc unde te poți simți liniștit mereu, o a 2-a familie cu persoane cărora le poți spune orice problemă ai avea și ei te vor înțelege și vor face tot ce pot să te ajute. Dacă nu faci parte dintr-o organizație studențească, îți recomand cu drag să-ți faci timp să cauți și să te înscrii în una, sau de ce nu, hai în familia noastră, hai în OSTL și o să fii surprins.

Gabriel Grigore DĂNĂU

Cenzor

Lipsa text