Departamente

Departamentele din cadrul Organizației Studențești "Traian Lalescu" (OSTL) sunt concepute pentru o bună funcționare a întregii organizații, pentru satisfacerea nevoilor practice și profesionale ale studenților implicați ca membri în organizație, cât și pentru realizarea scopului propus, acela de a reprezenta studenții din Facultatea de Construcții din Timișoara.
Astfel, fiecare student ce va dori să intre in organizație își va alege unul din departamentele organizației în funcție de domeniul său de interes.

Fundraising (fr)

Departamentul de Fundraising (FR) se ocupa, in principiu, cu gestionarea bugetului si fondurilor de care o organizatie dispune.

Acest departament reprezinta stalpul de rezistenta al unei organizatii si asigura din punct de vedere financiar buna functionalitate a acestuia.

O responsabilitate importanta a departamentului de Fundraising este de a procura resursele financiare din surse externe, ceea ce este o necesitate permanenta pentru o organizatie non-profit. De asemea, FR-ul se ocupa si cu planificarea si organizarea strategiilor (tehnicilor) care... citește în continuare.

human resources (hr)

Departamentul de resurse umane este necesar pentru orice organizație, pe diverse planurii, începand de la crearea strategiilor de funcționare a diverselor activități pe termen lung sau scurt, si până la construirea si menținerea desfășurării respectivelor planurii.

De asemenia, acest departament este si cel care asigură o bună comunicare între conducere si voluntari, dar și o productivitate ridicată din partea acestora. Pe scurt, departamentul de resurse umane este „piesa” care leagă plăcutul cu utilul, acesta fiind foarte folositor, indiferent de marimea organizatiei in care activeaza.... citește în continuare.

PR și IMAGINE

Departamentul PR și IMAGINE este unul foarte important într-o organizatie deoarece acest departament mentine o imagine cât mai bună a organizației.

Într-o foarte mare măsură, acest departament este partea creativă a unei organizații.

Partea de PR este partea puțin mai serioasă a acestui departament. Ei sunt cei care îți transpun ideile prin cuvinte și texte care mai de care mai creative. Ei se ocupă cu promovarea evenimentelor și a proiectelor, scrie conținutul pentru mape de prezentare, diplome, articole. Tot partea de PR se ocupă cu administrarea rețelelor de socializare (Facebook... citește în continuare.

SOCIAL-EDUCAȚIONAL

Departamentul Social-Educational are rolul de a asigura implicarea OSTL in elaborarea, monitorizarea si implementarea politicilor publice in domeniul educational al statutului de student si politicilor publice în domeniul social al statutului de student precum si coordonarea activităţilor OSTL care vizeaza creşterea calităţii vieţii studenţilor.

Departamentul Social-Educational se ocupa de:
• Respectarea drepturilor si obligatiilor studentilor;
• Buna comunicare dintre studenti si profesori;
• Organizarea proiectelor pe plan educational;
• Implicarea in proiecte educationale.
• Acest departament se ocupa cu reprezentarea... citește în continuare.

CONTACT

Str. Traian Lalescu, nr. 2A, Facultatea de Construcții, etaj 3, sala 305, Timișoara, Timiș, România, 300223
- vezi în google maps
Mail Contact Facebook Instagram

ParteneriCopyright © 2019 - Organizația Studențească "Traian Lalescu". Toate drepturile rezervate.
Website creat și dezvoltat cu
de către Robert Gabor.